Mitä tarjoamme

Tule mukaan uudelle kasvualalle

Liity mukaan positiivisesti varautuneeseen työyhteisöömme ja löydä uusia ulottuvuuksia elämääsi.

Akkujen ja akkujärjestelmien tarve kasvaa maailmalla jyrkästi. Euroopan akkumarkkinoiden arvon on ennustettu nousevan 250 miljardiin euroon vuoteen 2025 mennessä. Samalla akkutuotteet kehittyvät nopeasti.

Valmet Automotiven strategiana on nostaa akkuliiketoimintojen liikevaihto autojen sopimusvalmistuksen rinnalle. Panostukset akkuihin vaativat merkittäviä investointeja myös akkujärjestelmien suunnitteluun, simulointiin, testaukseen ja tuotekehitykseen. Pyrimme kehittämään esimerkiksi akkupakettien latausnopeutta, muotoa, painoa, kestävyyttä, turvallisuutta ja kierrätettävyyttä.

Kasva kanssamme

Työntekijöillemme alan muutos merkitsee valtavasti mielenkiintoisia haasteita. Tämä työ on kuin tehty kaikille uudesta motivoituville ja uutta rakastaville mielille. Tule kehittämään uutta, samalla kehityt itsekin. Ei rakettitiedettä, mutta melkein.

Jos sinua kuitenkin kiehtoo enemmän tarkkaan määritelty kokoonpanotyö, tarjoamme myös siihen mahdollisuuksia. Akunrakentajan työtehtäviin perehdytetään huolellisesti akkutehtaalla. Ns. ison talon eduista nauttiva operaattori toimii automatisoidulla valmistuslinjalla puhtaassa sisäilmassa, siisteissä ja tasalämpöisissä olosuhteissa vuoden ympäri.

Näin toimimme

Uudet akku­järjestelmät saavat meidät vauhtiin

Valmet Automotiven työntekijöille tehtyjen kyselyjen perusteella parasta työpaikassa ovat mielenkiintoiset ja sopivan haastavat työtehtävät sekä nopea muutostahti. Työntekijämme arvostavat matalaa hierarkiaa ja mukavan maanläheistä sekä humoristista työyhteisöä. Moni kokee tärkeäksi saada olla mukana tekemässä ratkaisuja myös tulevaisuuden ajoneuvoihin.

Yrityskulttuurimme – pyrimme aina parempaan

Oppimista, yrittäjähenkisyyttä, lupausten pitämistä, johtamista ja arvostamista – sitoumuksemme eivät ole pelkkää puhetta: ne auttavat meitä yhdistämään henkilöstömme voimavarat ja parantamaan suorituksia, tuloksia ja yhteisöllisyyttä. Olemme luoneet viisi sitoumusta, jotka ovat toimintamme perusta kaikilla yrityksemme liiketoimintalinjoilla, toimipaikoilla ja organisaatiotasoilla.

20221128 VALMET AUTOMOTIVE: Valmet Automotiven akkutehdas Salossa. HR -kuva, henkilökuva, mainoskuva. Salo. KUVA/PHOTO: RONI LEHTI.

Työntekijöitämme

Tutustu EV Systemsin työntekijöihin videolla ja kuule, mitä he ajattelevat työstään

Haasta fossiiliset toimintatavat

Tule mukaan ja löydä uusia ulottuvuuksia työpäivääsi.